Warsztaty Nowej Pieśni 2013 - 22.11.2013 r.

Serdecznie zapraszamy wszystkich do uczestnictwa we Mszy św  o godzinie 16.00 – w niedzielę 24 listopada –  kończącej WARSZTATY NOWEJ PIEŚNI prowadzonych przez muzyków Gospel Rain. Po Mszy św. odbędzie się krótki koncert. Warsztaty odbędą się w dniach 22-24 listopadaAmfiteatrze Kościoła na Poczekajce.

Wydarzenia organizowane są dzięki wsparciu finansowemu Miasta Lublin w ramach działań Franciszkańskiego Centrum Promocji Kultury Chrześcijańskiej w Lublinie.

Przez trzy dni będziemy mieli możliwość gromadzić się na wspólnej modlitwie oraz rozwijać swoje talenty pod okiem doświadczonych instruktorów: Grzegorza Głucha, Sylwii Piotrowskiej i Kuby Piotrowskiego.

Zwieńczeniem warsztatów będzie wspólny śpiew podczas Eucharystii.

PLAN WARSZTATÓW

22 LISTOPADA (piątek):

ZAPISY I INFORMACJE:Karolina Sykut

warsztaty.gr@gmail.comZAPISY trwają w terminie 10 października – 12 listopada. LICZBA MIEJSC jest ograniczona. Decyduje kolejność zgłoszeń.

W mailu prosimy o podanie następujących informacji:

à Imię i Nazwisko

à Numer telefonu